Onze klanten vertellen

De relatie met onze klanten vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Wij begrijpen dat achter iedere horecaonderneming een verhaal schuilt. Wij zijn dan ook benieuwd naar het uwe. Wat zijn uw wensen, wat is uw smaak en hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Groothandels in food en non-food zijn er meer. “Maar een specialist op het gebied van kaas en delicatessen moet je koesteren” werd ons eens gezegd. Dat is een drijfveer geworden. Het past bij het principe dat wij dagelijks ons uiterste best doen, met klantvriendelijkheid, snelle service en prachtig assortiment.

Erik Murre

Op (en in) de markt

Compagnon Kaas & Erik Murre

Wij zijn gestart op de markt. Vandaar dat koopmanschap nog steeds onderdeel is van onze identiteit. Het een kan wat ons betreft zelfs niet zonder het ander bestaan. We hechten veel waarde aan het contact dat we op weekmarkten door heel Zeeland hebben. En dankzij het grote aanbod aan Hollandse kaas(specialiteiten) en grenzeloze kazen creëerde oprichter Erik Murre naamsbekendheid. Het reikte tot ver buiten de markt. Er kwam vraag naar onze kazen vanuit professionals: chef-koks, restaurant-, café- en hoteleigenaren vonden bij ons de buitengewone producten waarnaar ze op zoek waren. Sindsdien leveren wij aan horeca- en speciaalzaken verspreid over de provincie. Ook voor advies en proeverijen staan wij altijd klaar. Erik Murre Fromagerie zoals wij eerst heetten barstte letterlijk uit z’n voegen. Vanuit deze groei is Erik gaan nadenken over een naam die breder inzetbaar is en die goed samenvat waar wij voor staan. Het heeft ertoe geleid dat we Compagnon Kaas als groothandel voor horeca in de markt hebben gezet.

Over Erik Murre

De kaascompagnon

Erik Murre is een kaasliefhebber pur sang. Zijn passie voor kaas leidde er in 2003 toe dat hij koos voor het prachtige bestaan van kaashandelaar. Sindsdien heeft het bedrijf zich in rap tempo ontwikkeld. Het is zijn missie en passie om kennis te delen. Met zijn liefde voor kaas in het algemeen wil hij bovendien heel Zeeland naar een hoger niveau te tillen. Want wat is er mooier dan een klant enthousiast te maken met heerlijke producten? Erik is consequent bezig met het ontdekken van nieuwe of onbekende kazen. Ook houdt hij ervan voor iedere klant telkens een nieuw en divers assortiment samen te stellen. Hij is uw kaascompagnon samen met een team van enthousiaste specialisten. Waarmee mogen we u helpen?

Diensten

Dit is wat we doen

Advies

Online bestellen

Levering

Paketten & specials