Onze klanten vertellen

De relatie met onze klanten vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Wij begrijpen dat achter iedere horecaonderneming een verhaal schuilt. Wij zijn dan ook benieuwd naar het uwe. Wat zijn uw wensen, wat is uw smaak en hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Groothandels in food en non-food zijn er meer. “Maar een specialist op het gebied van kaas en delicatessen moet je koesteren” werd ons eens gezegd. Dat is een drijfveer geworden. Het past bij het principe dat wij dagelijks ons uiterste best doen, met klantvriendelijkheid, snelle service en prachtig assortiment.

Onze klanten

Strandpaviljoen Brouw

"Compagnon Kaas is een bedrijf dat graag meedenkt met zijn klanten. Hierdoor kunnen wij altijd heerlijke kazen aanbieden op onze kaasplanken en werken wij met veel meer producten dan alleen zuivel. Kortom, een fijne samenwerking!"
Marije Vermeer   |   Mede-eigenaar en chef

Geleverde diensten

Verrassende
smaken
Ruim assortiment
aan producten
Advies
op maat
Altijd
snel geleverd

Hofstede Villetta

"Wij hebben voor Compagnon Kaas gekozen omdat in de eerste plaats er altijd word gewerkt met oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid, er wordt en elke situatie altijd met de klant meegedacht, en waar nodig op tijd geïnformeerd en naar oplossingen gezocht."
Oscar Antonisen   |   Eigenaar

Geleverde diensten

Altijd
snel geleverd
Wijn-spijs
combinaties
Advies
op maat
Ruim assortiment
aan producten

Kale & De Bril

"Voor ons is Compagnon Kaas de ideale leverancier van kaas en zuivel. Met jullie enorme assortiment, advies en regelmatige kaas proef-sessies kunnen wij onze gasten telkens weer verrassen met bijzondere en heerlijke kazen."
Marc Everse & Niek Traas   |   Chef’s en eigenaren

Geleverde diensten

Ruime kennis
van smaken
(Smaak)advies
op maat
Altijd
snel geleverd

Moio Beach

"Doordat we al een aantal jaren samenwerken is er een goede onderlinge band ontstaan. De kwaliteit van de kaas is constant en goed. Ook is er een groot assortiment met mooie unieke kazen, zodat we onze gasten kunnen blijven verrassen. De levering gaat altijd goed en de prijs kwaliteit verhouding is super. We hopen nog lang samen te mogen werken."
Bart van den Hemel   |   Chef kok

Geleverde diensten

Verrassende
smaken
(Smaak)advies
op maat
Altijd
bereikbaar
Altijd
snel geleverd