Dit is wat we doen

We zijn trots op het ruime assortiment waarin wij met veel liefde allerlei smaken ‘thuisbrengen’ in Zeeland. Vanuit onze groothandel faciliteren wij op die manier horecaondernemers in de breedste zin van het woord. Van restaurants met ster tot cafés met goede smaak. Iedere ondernemer gebruikt onze producten op zijn of haar eigen manier. En dat is interessant. De mogelijkheden zijn zo divers dat wij daarin graag meedenken. Wij bieden daarom niet alleen snelle service en hoge kwaliteit, maar ook handige inspiratie!

Advies

Dat geven we graag!

De kennis die wij van verschillende smaken en rijpingen hebben, delen we graag met u! De brede toepassingsmogelijkheden van kazen en andere delicatessen zijn niet altijd bekend. Vandaar dat we graag inspiratie geven aan de hand van een proeverij. Heeft u een specifieke wens? Bijvoorbeeld advies bij het samenstellen van een menu of wilt u graag dat wij rekenkundig meedenken? Ook dat is mogelijk. Wij zijn meer dan een horeca groothandel. We zijn uw compagnon!

Ruime kennis
van smaken
Ruim assortiment
aan producten
(Smaak)advies
op maat
voor horeca-
professionals

Online bestellen

Snel en gemakkelijk

Natuurlijk serveert u ons rijke assortiment het liefst zo snel mogelijk aan úw tafelgast. Dat begrijpen wij als ondernemer al te goed. Om het bestelproces te vereenvoudigen bieden wij daarom een online shop aan. Zodoende heeft u gemakkelijk toegang tot al onze lokale en internationale kazen. Bekijk ook de zuivelproducten, oliën en diverse andere producten eens. Met één klik op de knop plaatst u een nabestelling van uw favoriete product. Of misschien probeert u eens iets nieuws?

Eenvoudig
online bestellen
Ruim assortiment
aan producten
(Inter)nationale
kazen
Altijd
bereikbaar

Levering

Binnen een mum van tijd in uw keuken

Bij een gemakkelijk bestelproces hoort wat ons betreft ook een keurige afhandeling. Vandaar dat de producten die u in het assortiment van Compagnon Kaas vindt standaard voorradig zijn. We garanderen hiermee een snelle levering, waarbij de kwaliteit en versheid natuurlijk van de bovenste plank zijn. Leuk om te weten: een groot rond kaaswiel weegt zo’n 12 kilogram. Wij verzorgen het vervoer tot een bestelgewicht van maar liefst 100 kilo. Genoeg om een tijdje van te genieten dus!

Altijd
snel geleverd
Leveringen
tot 100 kilo
Producten
op voorraad
Levering
aan horeca

Pakketten & specials

Smaak op maat

Als (horeca)ondernemer kent u de wensen van uw gasten als geen ander. Vast en zeker wilt u een ongekende indruk achterlaten. Zoekt u daarom naar mooie producten, zoals kazen met verrassende smaken, of uitstekende wijn-spijs-combinaties? Aan deze verwachtingen kan Compagnon Kaas als geen ander voldoen. Afhankelijk van uw wensen, helpen wij graag een uniek menu samen te stellen. Dat gaat snel en gemakkelijk. Wij hebben een ruim assortiment dat wij door-en-door kennen. Deze ervaring zetten we graag voor u in!

Verrassende
smaken
Wijn-spijs
combinaties
Ruim assortiment
aan producten
Advies
op maat