Heerlijke kwaliteitsproducten,
speciaal voor professionals

Vanzelfsprekend stelt u als horecaondernemer graag een verbluffend menu samen. Daarom zoeken wij voor u bij diverse boeren en telers naar pure kwaliteit. We proeven lokale producten, maar kijken ook rond in andere Europese windstreken. De verschillende smaken brengen we hierna ‘thuis’ in ons assortiment. Op die manier leveren we delicatessen en kaassoorten in de aller breedste zin van het woord. Ondanks de soms verre afkomst, zijn deze producten ‘gewoon’ online bij ons te bestellen. En bovendien worden ze keurig tot in uw keuken geleverd. Want kwaliteit, daar zijn wij zuinig op. Zeg eens, welke spijs tilt uw kaart straks naar een hoger niveau? 

Kaas

In ons assortiment vindt u aandachtig geselecteerde kazen. Sommige kazen zijn binnenlandse grootheden, andere kaassoorten opvallende internationale sensaties. Dat krijgen we voor elkaar dankzij de kennis en ervaring van onze eigen kaasspecialist Erik Murre. Van kaasplank, tot kaasfondue en van luxe lunchbeleg tot smaakmaker in een sterrengerecht. Onze kaas zorgt ervoor dat u écht iets bijzonders serveert. 

Zuivel

Naast het ruime kaasassortiment leveren wij diverse melkproducten tot in uw keuken. Met alle liefde hebben we (biologische) zuiveldranken voor u geselecteerd, zoals verse melk en yoghurt. Beide afkomstig van passievolle boeren. Room, crème fraiche, mascarpone, boter, eieren van Zeeuwse bodem, eiwit, maar ook halffabricaten voor de lekkerste desserts: u vindt het bij ons terug.

Oliën

Olijfolie is een geweldige smaakmaker in gerechten of een toevoeging aan salades. Hetzelfde geldt voor balsamico’s en azijnen. Net als u kan Compagnon Kaas deze producten niet wegdenken uit de culinaire keuken. Wij importeren daarom rechtstreeks vanuit olijf- en wijngaarden in zonnige Zuid-Europese landen. Ook bakoliën en gezonde vetten hebben wij voor u in het assortiment.

Overige

Hieronder verstaan wij zeer uiteenlopende producten die u als delicatesse serveert. Gedroogde vleesproducten, zoals worsten, voor bij de borrelplank. Maar het tegenovergestelde daarvan is ook mogelijk. Geheel plantaardige, veganistische producten zijn ons niet vreemd. Olijven en andere tapas ook niet. Het maakt allemaal onderdeel uit van het horeca-aanbod van Compagnon Kaas.