Uiteenlopende zuivelproducten, speciaal voor professionals

Uw gast weet het: zuivelproducten zijn gezond en ongekend lekker. Het past bij ‘goed’ eten en drinken in een restaurant, hotel of café. Natuurlijke zuivelproducten horen dan ook thuis in het assortiment van Compagnon Kaas. Wij leveren zuivel als versproduct en zuivel als basis-ingrediënt voor vele mooie gerechten. Want een hoofdmaaltijd, saus, dessert of patisserie? Zuivel en eieren zijn onmisbaar in uw keuken. Compagnon Kaas is een toeleverancier mét persoonlijke aandacht. Wij bezorgen zuivelproducten namelijk net zo gemakkelijk tot in uw keuken af als dat wij klaarstaan voor advies en inspiratie!

Roomproducten

Ons scala aan roomproducten reikt van kookroom tot slagroom en crème fraiche. Over de grenzen halen we mascarpone en clotted cream. Hollandia en Debis zijn de zuivelmerken die wij aanbieden, met heerlijke producten voor chefs en banketbakkers. Bijvoorbeeld als toevoeging in gerechten of voor het perfectioneren van uw patteserie. U merkt het, wij weten de crème de la crème te vinden. Ons hele assortiment wordt koelvers geleverd en is verkrijgbaar in verpakkingen van … liter tot … liter.

Kazen uit alle
windstreken
Honderden
soorten
Franse, Italiaanse
en Griekse kazen

Grenzeloze kazen

Botersoorten

Gezouten, ongezouten of kruidenboter. Onze selectie botersoorten valt in de smaak bij bakkers en chefs door heel Zeeland. De smaakvolle boterproducten zijn afkomstig van diverse zuivelmerken. Echte roomboters van Van der Pol bijvoorbeeld, cups en kluitjes Olympia, of cups en kluitjes Vlaamse hoeveboter. Heerlijk in allerlei vormen; een beurre als smeersel bij een borrelplank of boter als basis-ingrediënt voor bakkers- en banketbereidingen. Ons hele assortiment wordt koelvers geleverd en is verkrijgbaar in verpakkingen van … kilogram tot … kilogram.

Hollandse
kazen
Biologische kazen
bestellen mogelijk
Kaas van
over de grens
Hollandse geiten-
& schapenkazen

Meest verkochte binnenlandse kazen

Verse zuivel

De volle smaak van een verse zuivel is onmisbaar. Zowel in de keuken van uw restaurant of hotel als op de kaart van uw eetcafé. De biologische yoghurtdranken van Arla en boerenzuivel van Den Eelder vindt u daarom standaard in ons assortiment. Dat betekent ouderwets genieten, met dank aan onze passievolle makers. Benieuwd hoe u verse zuivel kunt toepassen in recepten? Wij inspireren u graag. Ons hele assortiment wordt koelvers geleverd en is verkrijgbaar in verpakkingen van … liter tot … liter.

Kazen uit alle
windstreken
Honderden
soorten
Franse, Italiaanse
en Griekse kazen

Meest verkochte geraspte en gesneden kazen

Eieren en eiwit

Of u nu voorkeur geeft aan verse scharreleieren, eiwit of vloeibaar eigeel, Compagnon Kaas bezorgt het tot in uw keuken. Wekelijks kopen wij onze ei-producten in bij Sturm Zeeuwse Eieren. Uit dit prachtige lokale aanbod stellen wij een ruim assortiment voor u samen. Naast hele eieren in de schaal, denken wij ook mee qua snelheid. Gebruiksklaar eiwit of eigeel is een efficiënte oplossing voor chefs en bakker. Ons hele assortiment wordt kakelvers geleverd en is verkrijgbaar in verpakkingen van … stuks tot … stuks.

Verse
kazen
Biologische kazen
bestellen mogelijk
Gisteren nog melk,
vandaag kaas
Verse geiten-
& schapenkazen

Meest verkochte verse kazen