Verassende overige producten, speciaal voor professionals

Voor delicatessen hoeft u niet ver te zoeken. Compagnon Kaas is groot liefhebber van borrelspecialiteiten, bijvoorbeeld bij een goed glas wijn. Houdt u ervan om uw menukaart met de seizoenen mee te laten deinen? Dat komt mooi uit. Wij hebben namelijk de lekkerste tapa’s en pincho’s, bites en dips voor u voorgeselecteerd. Van gedroogde worst tot gevulde abrikoos. Want onder ‘overige’ verstaan wij veel. Wij houden van én kennen kazen in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat wij ook naar zuivelvervangers uitkijken en u enkele vegan producten kunnen aanbieden. Waarmee wordt uw gast verrast?

Olijven en tapas

Zomers gaat er toch niets boven een borrelplank met verse olijven, zachte geitenkaas in olie en zongedroogde tomaatjes? Een luxe kaas en olijfolie ernaast en u zult tafels verblijden. Regelmatig worden er nieuwe soorten aan ons assortiment toegevoegd om de keuze verrassend te houden. In de herfst serveert u bijvoorbeeld net zo gemakkelijk gevulde abrikozen of gevulde pepers met chevre. Ons hele assortiment wordt tot in uw keuken geleverd en is verkrijgbaar in verpakkingen van … gram tot … gram.

Kazen uit alle
windstreken
Honderden
soorten
Franse, Italiaanse
en Griekse kazen

Grenzeloze kazen

Droge worst

Voor fijnproevers maakt charchuretie uiteraard ook deel uit van ons repertoire. Genieten van gedroogde ham of worst staat bijna gelijk aan genieten van het leven. Heerlijk als het dun uitgesneden wordt bij de borrel of op brood. Natuurlijk belandt dit niet zomaar op het bord dat u serveert. Daar gaat diervriendelijkheid en rijping aan vooraf. Wij halen onze vleeswaren bij boerderijen uit verschillende windstreken. Ons hele assortiment wordt tot in uw keuken geleverd en is verkrijgbaar per stuk van … gram tot … gram.

Hollandse
kazen
Biologische kazen
bestellen mogelijk
Kaas van
over de grens
Hollandse geiten-
& schapenkazen

Meest verkochte binnenlandse kazen

Bakkerijproducten

Ook voor bakkerij en patisserie hebben wij pure, natuurlijke ingrediënten in huis. Van diepgevroren deeg en beslag dat direct klaar is voor gebruik tot droge bestanddelen zoals … of … Ons hele assortiment wordt tot in uw keuken geleverd en is verkrijgbaar in verpakkingen van … gram tot … gram.

Kazen uit alle
windstreken
Honderden
soorten
Franse, Italiaanse
en Griekse kazen

Meest verkochte geraspte en gesneden kazen

Veganistische producten

De culinaire wereld kent wat ons betreft geen grenzen. Wij denken daarom graag out of the box en zorgen voor een inclusief assortiment. Dat wil zeggen dat tafelgasten met een bepaald dieet, zoals uit ecologische overweging, bij Compagnon Kaas ook smakelijk bediend worden. Vegetarische producten en zelfs vegan kaas maken wij voor uw horeca-onderneming daarom beschikbaar. Ons hele assortiment wordt tot in uw keuken geleverd en is verkrijgbaar in verpakkingen van … gram tot … gram.

Verse
kazen
Biologische kazen
bestellen mogelijk
Gisteren nog melk,
vandaag kaas
Verse geiten-
& schapenkazen

Meest verkochte verse kazen