Rijke oliën en azijn, speciaal voor professionals

Chefs beseffen zich de waarde van kwalitatieve olijfolie. Maar uw consument proeft het verschil evengoed. Met name de eerste koude pressing (extra vergine), is vol en complex van smaak. Het tilt ieder gerecht naar een hoger niveau. Hetzelfde geldt voor zuivere balsamico’s en azijnen. Voor de Zeeuwse horeca zijn wij daarom op zoek gegaan naar olijf- en wijngaarden van topkwaliteit. Door onze fruittelers wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd. De oogst bestaat uit oliën die gebruikt kunnen worden in salades, sauzen en gerechten. Heerlijk verfijnde gerechten zullen hier het resultaat van zijn. Zoekt u in inspiratie? Wij lichten ons assortiment graag toe. Daar komen we zelfs gerust voor langs. Net zoals wij al onze producten keurig tot in uw keuken afleveren!

Olijfolie

Met een olijfolie van uitstekende kwaliteit overtreft u iedere verwachting. Als u ons vraagt ‘welke olijfolie is de beste?’ dan zeggen wij volmondig: extra vierge olijfolie. Deze kan namelijk koud gebruikt worden bij pasta, salades, vinaigrettes, tappende of saus. Het is een rijke olie die ontstaat uit de eerste persing van olijven. De vruchten worden met finesse geplukt, geperst en ongefilterd gebotteld. Hierdoor ontstaat een fruitige volle smaak en lage zuurgraad. Ons hele assortiment wordt tot in uw keuken geleverd en is verkrijgbaar in flessen van 0,5 liter tot 3 liter.

Kazen uit alle
windstreken
Honderden
soorten
Franse, Italiaanse
en Griekse kazen

Grenzeloze kazen

Balsamico’s en azijnen

Denkt u aan vinaigrette of dressing dan loopt u het water vast in de mond. De combinatie van zoet, zuur en kruidige tonen zorgt voor een geweldige smaakexplosie. Een geweldige toevoeging aan salades of koude pasta’s. Maar laten we de toepassing van azijn in sauzen niet vergeten. Mayonaise en mosterd bijvoorbeeld kunnen niet zonder. Al eens gedacht aan het creëren van eigen tafelzuren? We geven u graag tips. Ons hele assortiment wordt tot in uw keuken geleverd en is verkrijgbaar in flessen van … liter tot … liter.

Hollandse
kazen
Biologische kazen
bestellen mogelijk
Kaas van
over de grens
Hollandse geiten-
& schapenkazen

Meest verkochte binnenlandse kazen

Oliën en gezonde vetten

Het past geheel in de tijdgeest van dit moment. Natuurlijke oliën zijn een goed alternatief voor het traditionele bakken in dierlijk vet. Ook wanneer u van plan bent te frituren, denken wij u graag mee in plantaardige oplossingen. Maar de pure streekproducten die amandel- of lijnzaadoliën vaak zijn, kunnen op allerlei andere manieren toegepast worden. Wij adviseren u graag. Ons hele assortiment wordt tot in uw keuken geleverd en is verkrijgbaar in flessen van … liter tot … liter.

Kazen uit alle
windstreken
Honderden
soorten
Franse, Italiaanse
en Griekse kazen

Meest verkochte geraspte en gesneden kazen